Путовање које ју је заувек променило

Први трејлер за филм "Eat, Pray, Love", у којем главну улогу игра Џулија Робертс, премијерно је приказан на Интернету. Драма говори о жени која после неуспешних покушаја да затрудни и болног развода одлази на путовање по свету, како би поново пронашла смисао живота.

"Eat, Pray, Love" (Једи, моли, воли) је драма заснована на мемоарима америчке књижевнице Елизабет Гилберт „Једи, воли, моли: Потрага једне жене за свим кроз Италију, Индију и Индонезију" из 2006. године, која је 158 недеља била на топ листи бестселера „Њујорк тајмса".

Главна јунакиња филма је жена која је одувек сматрала да је у животу најважније заснивање породице и подизање деце.

У очима многих, Елизабет Гилберт била је жена која је имала све: вољеног мужа, простран стан и викендицу.

Али, како ће се показати, она тек накнадно схвата да је такав живот не може задовољити и да јој је потребно нешто више.

После болног и неугодног развода, она напушта удобан живот и одлази на путовање по свету како би открила своју праву судбину...

Осим Џулије Робертс, која тумачи главну улогу, у остварењу "Eat, Pray, Love" глуми и Хавијер Бардем, (игра Фелипеа, у којег се Елизабет заљуби на путовању), Били Крудап (познат по улози Џеј Едгара Хувера у филму „Државни непријатељи"), Вајола Дејвис ("Solaris", "Doubt") и Џејмс Франко („Џејмс Дин", „Тристан и Изолда" "Pineapple Express").

Филм, чији је продуцент Бред Пит, сниман је у Њујорку, Напуљу, Патаудију у Индији и на Балију у Индонезији.

Режисер и косценариста филма је Рајан Марфи, најпознатији као творац серија „Режи ме" и "Glee".

Такође, Рајан Марфи је потписао сценарио и режију филма "Running with Scissors" са Анет Бенинг и Алеком Болдвином.

Тренутно, Марфи је ангажован на више филмова, међу којима и у политичкој комедији „Прљави трикови" (са Мерил Стрип и Шерон Стоун), трилерима „Лице" (са Деми Мур) и „Потреба" (са Никол Кидман) и филму "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" са Ентонијем Хопкинсом.

Филм "Eat, Pray, Love" ће се у биоскопима у САД појавити средином августа.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 17. јун 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије