Савршена породица, као са рекламе

Када се Џоунсови доселе у богато предграђе, изгледају као савршена породица за пример. Заправо, они уопште нису у роду и унајмљени су да комшијама промовишу луксузне производе. Главне улоге у филму "The Joneses" играју Дејвид Духовни и Деми Мур.

Филм "The Joneses" (Џоунсови) режисера и сценаристе дебитанта Дерика Борта, који је и продуцент филма, говори о четворо људи који се претварају да су просечна америчка породица.

У овој мешавини црне комедије и драме, у којој се критикује потрошачко друштво, лажна породица доводи маркетинг до екстрема.

Када се Џоунсови, родитељи Кејт (Деми Мур) и Стив (Дејвид Духовни) и деца тинејџери Џен (Амбер Херд из филмова „Зомбиленд", „Очух" и "The Rum Diary", у којем глуми поред Џонија Депа) и Мик (Бен Холингсворт), доселе у нови комшилук изгледају као савршена породица.

Али, од самог почетка се чини да су Џоунсови и превише савршени да би били стварни.

Испостави се да ова самоуверена четворка заправо и није права породица, већ су само особе унајмљене од маркетиншке компаније да би промовисали луксузне производе.

Њихова мисија је да, користећи имиџ задовољних и успешних људи, намаме комшије да и они купе све сјајне ствари које и Џоунсови користе.

Међу њима ће бити и грамзиви Лери (Гери Кол из серија "Entourage", „Очајне домаћице" и „Западно крило") и његова супруга Самер (Глен Хедли), који су и пре тога били презадужени...

Премијера филма била је у септембру на Међународном филмском фестивалу у Торонту, док ће се у биоскопима у САД филм појавити од 16. априла.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије