Луција Шербеџија: Инес је у серији "Тајне винове лозе" фатална, непредвидива, сочна...

Премијерно приказивање треће сезоне телевизијске серије "Тајне винове лозе“ почело је 19. фебруара 2023. године на Првом програму РТС-а. Поред стандардне екипе, у нових 36 епизода ту су и неки нови ликови а један од њих тумачи глумица Луција Шербеџија.

У трећој сезони серије Тајне винове лозе пратићемо даљи развојни пут добро познатих јунака ове серије, а појавиће ће се и нови ликови који ће донекле можда нарушити успостављене односе међу јунацима серије. Један од таквих ликова је и Инес Бруњак.

Како сте дожели лик Инес Бруњак?

– Одличан је лик, стварно је оно што сваки глумац пожели у животу, јер је вишеслојан, непредвидив, сочан. Инес је фатална, брза, другачија. Љепо ми је, супер је било стварати и играти, мора постојати и негативац. Мислим да Инес није 100 одсто негативац, али не смијем откривати. Тако ми је јер сам јако брбљива, све бих сада испричала, али не смијем, јер сам обећала продуцентима да нећу.

За нове ликове често важи да донекле нарушавају успостављену хармонију односа међу старим јунацима. Да ли је такав случај са Инес или ће она можда негде ојачати успостављене међуљудске односе међу породицама у серији Тајне винове лозе?

– Сваки лик писан је с одређеним разлогом, да би постојао у новој сезони, тако да је природно да се утиче на разне односе и разне догађаје.

Придружили сте се глумачкој екипи коју пратимо већ две сезоне серије. Како сте реаговали на позив да постанете део ове породице током снимања серије и како је било на сетовима током трајања снимања?

–То ми је феноменално стварно, баш онако генијално смо се и дружили и зезали, тако врхунски. То је један професионализам који сам доживјела у свим секторима, камере, шминке, режије... Сви они су јако добро уштимани, већ је трећа сезона, сви се знају, перфектно раде.

Серија Тајне винове лозе већ је стекла своју публику кроз претходне две сезоне серије. Шта је оно што ће се разликовати у новој, трећој сезони серије у односу на досадашње две сезоне?

– Никад не можемо предвидјети будућност неке серије, али чињеница о трећој сезони говори да та серија има своју публику. И да су то људи који ју обожавају, који ју гледају, који ју с нестрпљењем ишчекају.

Атмосфера, екстеријери, виногради, вино, то су кадрови којима не можемо да одолимо у серији Тајне винове лозе. Колико се вама то све допада?

–Волим, па ко не воли, добро вино, то је, кажу божје пиће. Пробала сам и та вина тамо у винарији на Палићу, сјајна су стварно, Росе је диван.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара