Читај ми!

Биковић: „Слуга“ је блокбастер са душом

Наставак најгледаније комедије свих времена филм „Слуга 2“, за само два дана биоскопског живота у Русији, погледало је четири милиона људи, што представља најуспешнији почетак приказивања неког филма у тој земљи. Од данас, филм је на редовном репертоару и у нашим биоскопима.

Како је истакао глумац Милош Биковић гостујући у Београдској хроници, за четири дана приказивања филма Слуга 2 у Русији, погледало га је око четири милиона људи.

„Потајно смо се надали овом успеху, радили смо на филму који ће да буде бољи од првог дела. Први део је у тренутку када је изашао постао најгледанији филм свих времена од када постоје биоскопи у Русији, од када меримо неку савремену руску историју.Надали смо се и очекивали да направимо филм који је бољи од првог дела, а гледаност показује да је други део бољи“, рекао је глумац Милош Биковић.

Истиче да не морате да гледате први део филма, да би сте гледали други. Прича је засебна, има везе са првим делом.Други део долази као надградња, ако сте погледали први део филма.Све ово је намерно тако. Прича је спонтана, питка, носи празнично расположење.

„То је лепа клацкалица од емоција, има и неку поруку, могу да га гледају деца и цела породица.Филм јесте духовит, али има једну озбиљнију поруку како се човек наведе да буде добар човек. Филм је леп“, истакао је глумац.

Напомиње да је редитељ филма био под притиском радећи други део, јер када је први део одличан, други део мора да буде још бољи.Он је човек који уме да ради под притиском.

„У Русију сам отишао 2010. године у обилазак манастира, а 2013. сам почео да снимам са Никитом Михалковим. Први снимајући дан био је на мој 25. рођендан, као дар од Бога.Сматрам да је моја професионална каријера почела са филмом Монтевидео“, навео је глумац Милош Биковић. 

 

 

 

среда, 19. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије