Читај ми!

„Аквамен и изгубљено краљевство“ руши рекорде на благајнама, у наше биоскопе стиже 20. децембра

Премијера филма „Аквамен и изгубљено краљевство“ у режији Џејмса Вана у биоскопима у Србији заказана је за 20. децембар. Необични суперхерој, на светској сцени до сада је зарадио више од милијарду долара, што довољно говори о његовој популарности.

Краљ Атлантиде вратио се на велико платно, након пет година од првог филма. С обзиром на то да Црни Манта није успео да победи Аквамена у првом сусрету, његова потреба да освети очеву смрти неће га зауставити овог пута.

Аквамен савезника проналази у свом брату Орму, и са њим покушава да спасе своју проодицу и свет од пропасти.

Харизматични Џејсон Момоа тумачи улогу Артура Карија – Аквамена, који балансира између обавеза према краљевству и свом тек рођеном детету.

Научнофантастични филм о суперхероју отишао је у продукцији корак даље.

„Свет Аквамена је огроман и овај филм вас позива да обиђете његово краљевство и упознате се са различитим карактерима. Ово је фантазија, много већа од живота. Једна од кул ствари у вези са Акваменом је што се добар део филма дешава под водом. Ту има толико тога до сада непознатог. Створили смо много нових светова. Невероватно је. Нисам био део ничег сличног“, каже Џејмс Ван.

Аквамен је један од јунака из Ди-Си франшизе која екранизује приче и јунаке Ди-Си стрипова, једне од највећих америчких стрип компанија. Иако се након суђења са Џонијем Депом доводило у питање појављивање Амбер Херд у филму, она је ту, у улози Мере, као и Никол Кидман као Атлана, мајка са срцем ратнице.

Сценарио за нове авантуре Аквамена настао је по причи коју је, између осталих, осмислио сам Џејмсон Мамоа.

понедељак, 20. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара