Читај ми!

Амбер Херд „обрисана“ из новог трејлера за филм „Аквамен и изгубљено краљевство"

Стигао је нови трејлер за филм „Аквамен и изгубљено краљевство”, а у глумачкој екипи је и глумица Амбер Херд која се у недавно објављеном трејлеру не види. Премијера филма заказана је за 22. децембар 2023. године и очекује се са великим жаром.

Први филм Аквамен имао је запажен успех, зарадио је 1,152 милијарде долара. Премијера наставка ове филмске приче назване Аквамен и изгубљено краљевство, очекује се 22. децембра 2023. године.

Пре него што се филм нађе у биоскопима, објављен  је нови трјлер у коме се не појављује глумица Амбер Хеард, иако се у априлу месецу, када је објављен први трејлер појавила у њему.

Амбер Хеард потпуно је избачена из новог трејлера за филм Аквамен и изгубљено краљевство.

Много се причало о томе да ли ће се глумица појавити у филму након што је прошле године изгубила судски спор за клевету против свог бившег мужа Џонија Депа.

Иако су покренуте бројне петиције да се Амбер одузме улога у филму, одлука је да она остане у  глумачкој екипи, али да њена улога по сценарију буде много мање заступљена.

Редитељ Џејмс Ван у једном од својих интервјуа открио је да ће Амбер имати мању улогу у поменутом наставку филма у односу на први филм. Такође је истакао да је то ствар сценариј, а не последица недавног суђења Амбер Хеард и Џонија Депа.

Редитељ филма додао је да је увек говорио да је први филм Аквамена био Артурово и Мерино путовање, а то је био љубавни акционо-авантуристички филм, док је други део акцијско- авантуристички филм.

Аквамен и изгубљено краљевство (Aquaman and the Lost Kingdom) филм о суперхеројима, за који је сценарио написао  Дејвид Лесли Џонсон-Макголдрик, док су у главним улогама Џејсон Момоа, Никол Кидмен, Амбер Херд, Патрик Вилсон, Долф Лундгрен, Јахла Абдул Матин...

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије