Читај ми!

Серија „Позив“ ће нас, као и главну јунакињу, тргнути из монотоне свакодневице

Главну улогу у серији „Позив“, коју ће гледаоци РТС-а пратити следећа четири викенда на Првом програму, тумачи прослављена глумица Мирјана Јоковић која живи и ради у Лос Анђелесу, а после 15 година поново игра у неком домаћем остварењу.

Мирјана Јоковић тумачи улогу Анице Рељић, бивше полицијске инспекторке која ради у кол-центру. Једне ноћи, један позив промениће јој живот и тргнути из монотоне свакодневице.

„Она је, не бих да откривам баш много, зато што је најзанимљивије да гледаоци сами то одлуче и погледају, али је стварно представница једне од оних одговорних пословних жена које носе озбиљан отисак са својом каријером и утичу на људске животе, али исто толико има и неку своју сенку“, наводи Мирјана Јоковић.

Аутори серије Позив, Марко Поповић и Ива Митровић, обећавају динамичан и узбудљив трилер пун неочекиваних обрта, са реалистичном причом која се бави свакодневним проблемима.

„У центру нашег трилерског заплета, нестанка жене и потрага главне јунакиње је једна еколошка катастрофа, трагедија где су тројица дечака отрована у једном језеру у источној Србији, јер су ту биле хемикалије из фабрике. Онда се те две приче, једна која се тиче целог друштва и једна лична главне јунакиње спајају кроз ових осам епизода Позива“, открива косценариста Марко Поповић.

Редитељ је Марко Ђилас, а у осталим улогама су Уликс Фехмиу, Снежана Богдановић, Ана Франић, Милош Тимотијевић и Иван Томић.

„Рад на целој серији је био изузетно професионалан. Имали смо времена да разрађујемо сцене, да разговарамо о томе шта је заправо њихов однос, како бисмо то могли најбоље да прикажемо. Има доста динамичних кадрова које смо радили, тако да сам врло задовољан“, каже глумац Иван Томић.

Осам епизода серије Позив биће емитовано викендом на Првом програму РТС-а.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара