Читај ми!

Други део филма Дина, тек у марту 2024.

Одлаже се наставак приче о Полу Атреиду, којег тумачи Тимоти Шаламе. Узрок су штрајкови филмских радника.

"Legendary Entertainment" је копродуцирао Дину: Други део са филмском групом Вoрнер Брос., а обе стране су морале да се договоре о новом датуму изласка. Кашњење Дине последица је штрајкова филмских радника, па је нови заказани датум премијере 15. март наредне године.

У глумачкој екипи Дина: Други део су Тимоти Шаламе, Зендаја, Остин Батлер, Флоренс Пју, Ребека Фергусон, Хавијер Бардем, Дејв Баутиста, Кристофер Вокен, Леа Сејду и други.

Вoрнер Брос. је процењивао могућа одлагања до 2024. и за остварења The Color Purple (25. децембар) и Aquaman and the Lost Kingdom (20. децембар), али студио планира да задржи те датуме у децембру за оба наслова.

Сони је једини други велики студио који је одложио неколико својих филмова због штрајкова; прошлог месеца компанија је одбацила Ловца Крејвена и наставак Истеривача духова: Загробни живот за 2024.

А Дина: Други део није једини филм са Зендајом у главној улози који је одложен; МГМ-ова драма Изазивачи са Зендајом, Мајком Фаистом и Џошом О’Конором у главним улогама, такође је померена за следећу годину.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара