Проблеми младих отворени пред гледаоцима: Нова сезона серије „У клинчу“

Друга сезона игране серије „У клинчу“ почиње емитовањем прве од тридесет епизода. РТС и продукцијска кућа „Режим“ овим пројектом, који је интегрисао много младих људи испред и иза камера, успео је у првој сезони да превазиђе очекивану гледаност.

Омиљени јунаци Аљоша, Вања, Филип, Симке, Искра, Теа, „у клинчу“ су и у другој сезони са сопственим слабостима, новим препрекама и борбом за своје снове.

„Аљоша је доста наиван дечко, али наиван је само емотивно. Он зна како да изађе из проблема, али не зна како да не уђе у проблем. Дакле то је неко знање које њему фали и та његова немогућност да буде искрен сам са својим емоцијама као и са својом околином доста ће га коштати и у другој сезони“, каже глумац Михајло Веруовић Војаж.

„У другој сезони се Теа враћа са новим искуствима из Милана. Са новом свешћу и некако покушава да промени то стање у кући које и није баш нормално. И што се тиче љубави неће јој бити најједноставније“, изјавила је глумица Теодора Драгићевић.

Вођени искуством и проблемима из свог периода одрастања, креатори серије У клинчу су на екран пренели реалан живот.

Без ружних речи, експлицитних сцена, проблеми младих људи искрено и чисто отворени су пред гледаоцима. Зато је „У клинчу“ од тинејџерске серије прерасла у породичну.

„Друга сезона се дешава две недеље у тридесет епизода. Што значи да ће бити пуно акција. Били смо условљени временом, јер смо снимали у зимском периоду тако да доста смо више у ентеријерима него у екстеријерима. Ту је друштво, ту су Вања, Филип, Аљоша, Милица. Ту су наравно и родитељи Која и Бранка, тако да – гледаћете“, најављује продуцент и креатор серије Аљоша Ћеранић.

Будите У клинчу радним данима од двадесет сати на нашем Првом програму.

субота, 15. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије