Паулина Манов о наставку „Камионџија": Биће ту и свадби и сахрана али и циркуса

Наредне суботе, 8. априла, викендом гледаоце Првог програма РТС-а очекује трећа сезона серије „Камионџије ДОО“. Паулина Манов тумачи улогу Даре.

„Дара ће у новој сезони остати подршка породици. Обожавам Камионџије, зато што доносе неки свет који смо измислили и који је заправо бајка – не постоји више, зовемо га социјална бајка.

Глумица је објаснила о каквом је жанру реч: „Постоји пријатељство у којем се негује и породица, у којој људи чине сулуде ствари да би помогли једни другима, постоји љубав. У данашње време, све садржаје које видим, не мислим на серије, већ генерално на телефоне, на ово све што нас је обузело, све то покушава да уруши све што смо волели а то је породица, друштво, пријатељ, љубав...“.

Каже да ће у наставку серије, Жића и Баја улазити из авантуре у авантуру: „Превозиће циркус, сахране, свадбе, порођаје...свашта ће се дешавати. Захваљујући Филипу Чоловићу ми успевамо да свака нова сезона буде све боља“.

„Трудимо се да кроз тај ведар садржај провучемо и важне теме а то ће у новој сезони бити алкохолизам у Срба“, открила је гошћа Београдске хронике.

Коментаришући улогу Љиљане у филму Тома, која је била веома запажена, глумица Паулина Манов, рекла је у Београдској хроници да се испоставило да публика воли биографске филмове. Додала је да ће вероватно бити снимљени филмови и о Драгану Николићу, Силвани Арменулић...

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво