Муње опет – сукоб и приближавање генерација икс и зед

Наставак култне домаће комедије која је пунила биоскопе почетком двехиљадитих – „Муње опет“, коначно је стигао пред старе и нове поклонике генерацијске приче. Добру забаву обећава иста ауторска екипа.

Прошло је више од две деценије, а у животима јунака првих Муња, вечитих сањара Попа и Марета, све је исто осим година и нове музике која влада светом.

Иако старији, млади су духом, а највише је профитирао најсналажљивији Гојко, који одређује укус младих.

Појачање су нови актери духовите приче, па су нове Муње филм о две генерације.

„То је једна од најважнијих тема филма, то је сукоб и покушај приближавања две генерације – генерација икс и генерација зед. Притом, то нису суседне генерације, већ између њих постоји цела једна генерација, то су миленијалци, значи они су много удаљени”, изјавио је редитељ Радивоје Раша Андрић.

Филм Муње опет својеврстан је, директан и индиректан, омаж Небојши Глоговцу и упечатљивом лику полицајца.

Начин приповедања није промењен: догађаји се брзо нижу и надовезују на први филм.

„Тако је написано, Маре је одустао од музике, мало је и дефетиста, неће то да ради, радити и бавити се том врстом музике овде није лако, поготово са педесет година, градити каријеру, то је немогуће”, рекао је глумац Борис Миливојевић.

„Једино што се код Кате променило је што је сазрела, што је и нормално за двадесет и кусур година, њене карактерне особине и све друго је остало исто, што ће публика имати прилике и да види”, каже глумица Маја Манџука.

Ново путовање и нови доживљаји плејаде занимљивих јунака, уобличених у филм Муње опет, имају потенцијал за нови биоскопски успех.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво