Филм о љубави према фудбалу од јесени пред публиком

Крими-комедија „Екипа“, која доноси причу о љубави према фудбалу и вечитим ривалима Партизану и Црвеној звезди у току је јесени ове године наћи ће се пред домаћом публиком.

У центру приче се налази ас Партизана, фудбалер Стевановић, којег глуми Раде Ћосић, уједно и сценариста овог филма.

Мотив за настанак ове приче, Ћосић је пронашао у сопственим тренинзима у Партизану и љубави према фудбалу. Режију потписује Марко Сопић, који је и сам велики љубитељ фудбала и легендарног фудбалера Драгана Манцеа.

Бескруполозни менаџери, помало насилни „ловатори“, једна Италијанка, фудбалска звезда Партизана и брат од тетке који навија за Звезду срећу се силом прилика за време дербија. То вече, једна торба пуна пара, мора бити испоручена чувеном мецени или ће сви они бити у невољи.

"Снимали смо на правом дербију, све што се догађа на утакмици је аутентично, глумци играју са камерама на главама и све је реално“, каже Раде Ћосић.

Напомиње да је тако одлучено из више разлога. „Најважније је да публика доживи атмосферу стадиона у биоскопу," додаје Ћосић, наводећи „да је реч о комедији са елементима крими-приче Холивуда. „Највише нас пореде са филмом Снеч“, истиче глумац и сценариста Екипе.

Филм је окупио познату екипу глумаца међу којима су Андрија Милошевић, Раде Ћосић, Драган Јовановић, Срђан Тодоровић, Сергеј Трфуновић, Љубомир Бандовић, Љиљана Стјепановић, Ивана Дудић, Анђела Јовановић и други. Специјални гости филма су Саша Илић, Ђорђе Пантић, Драган Ћирић и Иван Томић.

Премијера филма Екипа планирана је за јесен 2019. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво