Читај ми!

Вечерас премијера „Клипа“

Енергично, бунтовно, аутентично, искрено и откривајуће дело, које модерним средствима описује „мобилну“ генерацију, премијерно ће бити приказано вечерас у Центру „Сава“, од 20.30 часова.

„Клип", дебитантски дугометражни играни филм редитељке и сценаристкиње Маје Милош, премијерно ће бити приказан вечерас у Центру „Сава".

Ова савремена драма слика живот тинејџера у једном сиромашном београдском предграђу на врло отворен и често шокантан начин, уз експлицитне призоре на тему секса, дроге и насиља.

Светска премијера била је протекле зиме на 41. Интернационалном филмском фестивалу у Ротердаму, где је филм добио награду „Тигар", уз похвале публике за целу младу глумачку екипу која је допринела да филм изгледа реалистично и готово документарно.

На фестивалу у Виљнусу за главну женску улогу награђена је Исидора Симијоновић, која је још малолетна, као и већина глумаца у „Клипу".

Продуцент филма је „Баш челик" из Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво