Читај ми!

Дискус хернија – једна од најчешћих болести савременог доба

Стручњаци тврде да данас 80 одсто становништва пати од дискус херније. Oво оштећење дискуса у кичми, које настаје услед дегенеративних промена или повреда, дуго се лечи. Од физикалне терапије до најсавременијих ласера који помажу пацијенту да бол моментално нестане. Гости Београда били су амерички киропрактичари, који су нашим стручњацима пренели нове методе лечења ове болести.

И млади и стари, готово да нема особе која током живота није имала проблем са кичменим стубом од благих симптома до великих и озбиљних здравствених проблема.

„Највећи проблем код људи је што превише седе и немају довољно активности, па се јављају главобоље, ишијас, хернија, сколиоза“, рекла је др Стејси Пул.

На питање када те неке пролазне симптоме треба да схватимо озбиљно и шта треба да предузмемо, др Пули је одговорила: „Симптоме који трају више од три недеље требало би схватити мало озбиљније. Најбоље терапије су: киропрактика, или декомпресија, апарат за истезање које ће смањити притисак на живац, то је најмодерније лечење. Број терапија је индивидуалан, од три до дванаест.“

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара