Читај ми!

Ни двоглаво теле више није чудо

Још један извештај о рађању телета са две главе стигао је из Кине, тачније провинције Хебеи. Власница Ли Чануа, која је присуствовала тељењу, пала је у несвест. У последњих 10 година, у Азији је било доста сличних случајева.

На изненађење многих, у кинеском селу Геојанг, у провинцији Хебеи, крава која се нормално телила много пута раније, отелила је теле са две главе.

Шездесетпетогодишњи Кинез Донг Јубао био је потпуно шокиран када је угледао принову у својој штали, док се његова супруга Ли Чануа онесвестила.

„Моја жена и комшија су били у штали како би помогли крави да се отели. Када је теле почело да излази - главом напред - моја жена је изгубила свест. Рођено је са две главе и четири ока", рекао је Донг.

Теле има две главе које су окренуте на потпуно различите стране. Свака од њих има уста и два ока, док заједно имају три уха.

Двоглаво теле, које још увек не може самостално да се усправи, овчијим млеком храни Донгова 16-годишња унука Јинфег, користећи флашу.

Иначе, од 2000. године било је доста извештаја из Грузије, Естоније и Кине о рађању телади са две главе. Још увек није утврђено да ли се такве ствари дешавају због загађености околине или је реч о генетским поремећајима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије