Криза средила Поароа?

Снимање ТВ филмова о детективским авантурама Херкула Поароа доведено је у питање. Иако је медијска кућа Ај-Ти-Ви раније наручила још остварења са Дејвидом Сушеом у главној улози, продуценти се жале на мере штедње и тврде са не могу да обезбеде средства.

После пуне 22 године, реализација нових телевизијских филмова о Херкулу Поароу, јунаку детективских прича Агате Кристи доведена је у питање.

Британски лист Сан (The Sun) навео је, позивајући се на извор близак телевизији Ај-Ти-Ви (ITV), да је та кућа наручила још филмова са Дејвидом Сушеом у главној улози, али да су због штедње продуценти почли да размишљају да прекину пројекат.

Телевизији Ај-Ти-Ви веома је тешко да нађе одговарајућу финансијску подршку за наставак реализације филмова о догодовштинама Поароа. Такође, сама медијска кућа не може да издвоји новац, навео је тај извор.

По свему судећи, криза је дошла главе и јунаку дела Агате Кристи, јер се чини извесним да нових филмова неће ни бити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије