Најмлађа мис Америке

Титулу најлепше Американке за 2011. годину понела је 17-годишња Тереза Сканлан, представница државе Небраске и тако постала најмлађа мис Америке. Жири је освојила својим мишљењем о Викиликсу, свирањем клавира и очаравајућим осмехом.

Избор за Мис Америке почео је са 53 такмичарке које су у Лас Вегасу појавиле у купаћим костимима, вечерњим хаљинама, представљајући свој таленат и одговарајући на питања жирија.

На крају манифестације само једна девојка је остала на сцени, а то је Тереза Сканлан, 17-годишња мис Небраске која је заслужила титулу најлепше даме у Сједињеним Америчким Државама.

Најмлађа победница овог такмичења у његовој историји бризнула је у плач након што је њено име прочитано и остала је у сузама док је примала круну од претходнице.

Као свој таленат, Тереза је присутнима одсвирала композицију на клавиру, а жири је нарочито одушевио њен одговор на питање шта мисли о Викиликсу.

„Када се доведе у питање безбедност нације, морамо прво да се фокусирамо на безбедност људи, а тек онда на њихова права да знају све о томе", објаснила је нова мис Америке.

Пажњу јавности на избору привукла је и мис Делавера Кајла Мартел која пати од болести због које је изгубила косу, па је током такмичења носила перику. Кајла је успела да се пласира међу првих десет, али је при избору пет финалисткиња испала из конкуренције.

Прва пратиља је мис Арканзаса, Алис Иди која је добила 25.000 долара, а друга мис Хаваја, Џели Фусилеј са освојених 20.000 долара.

Најлепша девојка у Америци ће награду од 50.000 долара потрошити на студирање права, јер жели једног дана да постане судија или политичар.

Према писању медија, мис Сједињених Америчких Држава је југословенског порекла. 

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара