Чилеански рудар на Прислијевом рођендану

Едисон Пена, чиленаски рудар који је провео под земљом 69 дана, био је почасни гост на прослави рођендана краља рокенрола. Пена је окупљенима открио да му је Прислијева музика помогла да одржи висок морал док је био заточен у руднику.

Неколико хиљада обожавалаца Елвиса Прислија окупило се на његовом имању Грејсленд, у Мемфису у америчкој савезној држави Тенеси. Повод је обележавање 77 рођендана краља рокенрола. 

Међу обожаваоцима био је и чилеански рудар Едисон Пена, који је са још 32 колега провео 69 дана испод земље после несреће у руднику.  Пена, као почасни гост славља, секао је рођеданску торту високу 120 сантиметара.

Пена је окупљенима рекао да му је Прислијева музика помогла да одржи висок морал док је био заточен у руднику. Слушао је музику са МП3 (MP3) плејера.

Елвис Присли рођен је 8. јануара 1935. године у месту Тупело у Мисипију. Умро је 16. августа 1977. године. Сваке године Прислијеви обожавоци окупљају се у Грејсленду на његов рођендан и на дан његове смрти.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије