Уједињене груди Уједињеног Краљевства (Breast Wishes)

Британски магазин „Натс“ решио је да почасти своје читаоце празничним едиторијалом својих омиљених модела, да не кажемо груди. Пошто је реч о природним лепотама Велике Британије које вам нису баш на дохват руке, потрудили смо се да вам пренесемо бар делић.

Магазин Натс (Nuts) ујединио је за празник најпознатије, и како кажу, најлепше груди Велике Британије.

Заједничка црта за све девојке са слика, осим што су Енглескиње, манекенке и што им фантастично стоје... новогодишњи костими, јесте да су се већ „одомаћиле" на насловним странама овог магазина за мушкарце.

Једноставно, читаоци их траже, а уредници им излазе у сусрет. Обе стране су нам потпуно јасне.

Данашњи дан улепшаће вам Луси Пајндер (27 година, манекенка, ТВ лице, власница најлепших природних груди у Британији), Холи Пирс (23, манекенка), Индија Рејнолдс (19, манекенка), Рози Џоунс (20, манекенка) и Софи Хауард (27, манекенка).

Фотографије су у потпуности оправдале назив магазина - од њих стварно може да се полуди!

Уживајте... али до границе лудила :-)

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво