Штикле као хладно оружје

Да израз „жртва моде“ добије и дословно значење постарала се Ерика Морланд из Бафала. Млада Американка осуђена је за физички напад пошто је жену, са којом се потукла, ударила ципелом са високом потпетицом. Жртва је упућена на операцију, а „модној насилници“ прети затворска казна до седам година.

Ерикa Морланд, 29-годишња Американка, проглашена је на суду кривом пошто је једној жени током туче која се одиграла у аутомобилу у покрету (!), умало избила око својом шиљастом потпетицом.

Бафало њуз (The Buffalo News) пише да је порота суда округа Ери у држави Њујорк прогласила Морландову кривом за физички напад.

Жена је осуђена пошто је својом ципелом са десет центиметара дугом стилето штиклом у лице ударила 51-годишњу Џоан Ливингстон током „обрачуна" у аутомобилу мушкараца чије име се не наводи. Инцидент се догодио у 4.30 ујутру после ноћи проведене по баровима у Бафалу. 

Лист наводи да су операцијом отклоњена оштећења Џоанине очне шупљине и мишића лица и уклоњени комади потпетице који су јој остали у лицу.

Повређена жена је на суду рекла да на лево око сада види двоструко.

Ерика Морланд правдала се приликом сведочења да је изула ципелу и ударила Џоан Ливингстон у самоодбрани након што ју је ова, наводно, напала.

Могућа казна за Ерику Морланд је од условне слободе до седам година затвора. Пресуда ће бити изречена 25. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво