Читај ми!

Бејби Лазања се расплакао, окупљени Загрепчани скандирали: Победа

Град Загреб свечано је дочекао свог представника Бејби Лазању, другопласираног на овогодишњој Песми Евровизије, Еуровизији, на Тргу бана Јелачића. Програм на Тргу је почео у 13 часова, а авион с хрватском делегацијом слетио је на загребачки аеродром око 13.15, преносе хрватски медији.

Марко Пуришић, познатији под уметничким именом Бејби Лазања, одушевио је хрватску публику сјајним наступом и успехом на овогодишњој Песми Евровизије у Шведској па му је на загребачком Тргу бана Јелачића припремљен сјајан дочек.

Бејби Лазања је за окупљене два пута отпевао Рим Тим Таги Дим, а публика је заједно са њим певала и играла. Марко, односно Бејби Лазања је у једном тренутку на бини заплакао.

„Лако за мене, битно да су људи сретни“, рекао је скромно.

Када се попео на бину заједно са члановима хрватске делегације, нагласио је да су све сами направили.

„Што бих ја сад требао рећи? Очекивао сам 20 људи на аеродрому и овдје стотињак... Не знам што да вам кажем. Хвала вам липа... Надам се да сте задовољни. Дали смо све од себе, то сте препознали очито. Хвала мојој екипи, ми смо клинци, нитко нема преко 33 године... Све смо сами радили, одлазили с посла. Доказали смо да се може доћи на неку разину сам", рекао је.

На аеродрому га је дочекала мајка коју је чврсто загрлио кад ју је угледао.

Хиљаде људи почеле су да се окупљају већ и пре 13 часова, а Бејби Лазања је на Трг стигао нешто пре 15 часова у панорамском аутобусу.

Атмосфера је већ била усијана и пре његовог доласка јер су за „загревање“ били задужени ди-џеј Марио Ковач и бивши представници хрватске на Песми Евровизије: „Лет три“, Тајчи и Емилија Кокић.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара