„Потпуно природно“ – биљни суплементи „зачињени“ вијагром и цијалисом

Аустралијанци који покушавају да појачају свој сексуални учинак коришћењем биљних суплемената изгледа да не добијају само оно што су платили већ и нешто више. Још горе, доводе своје здравље у ризик.

Служба за контролу лекова и препарата Аустралије издала је упозорења за седам суплемената, укључујући „Tantra Jelly“, „Bullblood tablets“ и „Throb herbal supplements“, након што су тестови показали да садрже или силденафил или тадафил, а у неким случајевима оба.

Ове супстанце, познатије под бренд именима „вијагра“ (силденафил) и „цијалис“ (тадафил), у Аустралији се издају само на рецепт и могу да имају низ негативних споредних ефеката, као и да изазову озбиљне последице уколико се мешају са другим лековима.

Превара је откривена у оквиру истраге квалитета производа на тржишту. Служба за контролу лекова упозорила је потрошаче да буду изузетно пажљиви приликом куповине препарата од непознатих страних сајтова.

Људи морају да буду веома пажљиви када, и од кога, набављају биљне суплементе, зато што су неки од њих потенцијално штетни и веома је тешко бити сигуран шта садрже“, навео је председник Аустралијског медицинског удружења проф. Стив Робсон.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара