Читај ми!

Шпански свештеник кријумчарио вијагру и афродизијаке

Шпански свештеник привремено је суспендован након што је оптужен да је продавао лекове, попут оних за еректилну дисфункцију. Медији пишу да је супстанце кријумчарио заједно са својим емотивним партнером.

Свештеник из Дон Бенита, градића од 35.000 становника у западном региону Екстремадура, притворен је због сумње да је „трговао наркотичким супстанцама“, навели су из његове eпархије.

Након хапшења, судија је пустио свештеника, а из епархије су навели да су ужаснути патњом и скандалом читавог случаја.

Док чека „разјашњење“ онога што се десило, епархија је саопштила да је „прикладно да свештеника, до даљег, удаљи од јавног појављивања и служења, као и из његове канцеларије парохијског свештеника“.

Њему је такође понуђено „психолошко и духовно“ саветовање. Онлајн медиј Еспањол идентификовао је свештеника као Дон Алфонса Раул Маса Сотоа, познатог као Дон Алфонсо.

Медији преносе да је Алфонсо дипломирао на теорији догме на Папском универзитету. Служио је као парохијски свештеник у неколико градова у Саламанци. Пребачен је у парохију Дон Бенито, али не пре него што су становници Саламанке покренули петицију да спрече његово премештање.

Лист Паис преноси да је свештеник учествовао у кријумчарењу вијагре и других „снажних афродизијачких супстанци“ заједно са још једним мушкарцем који му је, наводно, био емотивни партнер.

Њих двојица, које је полиција пратила неколико месеци, користили су изнајмљени стан да складиште робу, а вест о томе изазвала је неверицу у парохији.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво