Читај ми!

Није било довољно што су рођени истог дана него су на тај дан добили и близанце

Сијера Блер и њен вереник, Јозе Ирвин Џуниор, рођени су 18. августа, у размаку од годину дана. На заједнички рођендан добили су и близанце.

Пар из Кливленда може да каже много тога на тему вероватноће, али не због тога што су изучавали ту грану математике већ због тога што су добили близанце на дан када и обоје славе рођендан.

Тридесетдвогодишња Сијера Блер и њен годину дана млађи вереник Хозе Ирвин Џуниор, рођени су 18. августа и радовали су се доласку беба који је, према проценама лекара требало да се деси неколико недеља након заједничког рођендана.

Сви њихови планови променили су се када је Блерова 17. августа од лекара сазнала да се једна беба спустила и окренула као да се спремила за излазак из маминог стомака. То је било веома необично с обзиром на то да термин порођаја није био близу.

Будућа мама је обавештена да би за њу било најбезбедније да роди близанце путем царског реза.

Било је око 16.30 када је Сијера Блер стигла на пријемно одељење клинике Хилкрест у Кливленду због царског реза.

Схвативши да их само неколико сати дели од рођендана, Ирвин је питао лекарски тим који је водио рачуна о његовој партнерки да ли би било безбедно да сачекају до после поноћи да би је породили.

Утврђено је да нема посебног ризика од одлагања царског реза неколико сати. Ирвин је онда замолио Сијеру да сачека да сви имају исти рођендан.

Можемо да правимо само једну огромну прославу, да урадимо све у исто време. То би било лепо“, рекао је Ирвин за часопис Пипл описујући будуће рођенданске забаве које је замисллио у време када је са партнерком доносио одлуку о одлагању порођаја.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара