Читај ми!

Опрез, неопрезна бакица на путу!

Прелазак улице не мора да буде опасан само за пешаке. Старица у Русији изазвала је саобраћајну несрећу зато што је неопрезно хтела да претрчи преко улице. Срећом, возач је био присебан и избегао старицу, али није могао да исконтролише возило па се забио у земљу поред пута.

Пешаци нису једини којима прети опасност када неопрезно прелазе преко улице. Најбољи пример за то је старица у Русији која је одлучила да на брзину претрчи преко улице.

Да ствар буде гора одлучила је да претрчи улицу ван пешачког прелаза. Срећом, возач аутомобила који је ишао према старици остао је присебан и успео да скрене и избегне да је удари.

Нажалост, није успео до краја да исконтролише аутомобил па се неколико десетина метара даље забио у земљу поред пута. На крају се све, срећом, завршило без повреда.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара