среда, 17.04.2013, 09:03 -> 14:42
štampajШта све иде у коктел од 40.000 долара?
Комбинација вотке "Hangar One", ликера "St. Germain Elderflower", свеже исцеђеног сока од грејпа и нара, кашике ружиног сока и једног „вредног каменчића“ зове се „Руби роуз“ и од јуна месеца до краја године, служиће се у хотелу „Вајт барн ин“ по цени од 40.000 долара!
Хотел „Вајт барн ин" (White Barn Inn) у америчком граду Кенебанку, обележава 40. годишњицу и за тај јубилеј најавио је да ће служити коктел „Руби роуз" по цени од 40.000 долара.
„Руби роуз" биће послуживан од 1. јуна до краја ове године у ресторану хотела.
Коктел се између осталог прави од вотке "Hangar One", ликера "St. Germain Elderflower", свеже исцеђеног сока од грејпа и нара, кашике ружиног сока.
Уз коктел долази и рубин од четири карата.
Идеја о додавању рубина у коктел потекла је од госта који се шалио са особљем ресторана. Испоставило се да то коктелу даје посебну боју.
Особље ресторана је свесно да продаја коктела неће ићи тако лако. Они кажу да ће бити истински подвиг ако продају више од једног коктела.
Ко жели да ужива у коктелу а да не потроши гомилу пара, може га наручити без рубина, по цени од 18 долара.
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 2
Пошаљи коментар