Читај ми!

Убодите „смртну жељу“, ако смете!

„Смртна жеља“, нова, најјача кафа на свету, свакако ће држати ваше очи отвореним током 16-сатне смене на послу, али је питање да ли ћете уз њу доживети пензију!

За оне којима је потребна јака кафа да се ујутро пробуде и остану концентрисани током дана на послу, једна америчка компанија нуди најјачи црни напитак на свету, са 200 одсто већим садржајем кофеина од класичне кафе.

Према писању сајта Oddity Central, реч је о кафи под називом „смртна жеља" (Death Wish) која је толико јака да на паковању, у виду упозорења, стоји слика лобање са укрштеним костима, као и одрицање од одговорности: „Ово није обична јутарња кафа. Ово није кафа коју купујете у својој продавници. Нећете је наћи ни у својој локалној кафани, ни у 'Старбаксу' за шоње".

„'Смртна жеља' је премијум тамна пржена органска кафа са највише кофеина на свету. Ово је екстремна кафа, није за слабе. Сматрајте се упозореним", наводи се даље у натпису.

Компанија "Death Wish", са седиштем у Њујорку, тврди да је пронашла зрно са великим садржајем кофеина који даје кафи пун укус арабике, али са двоструким ефектом.

Чак и након пржења и млевења, зрно „смртне жеље" не губи ништа од своје велике концентрације кофеина, што га чини најјачом кафом на свету.

Компанија је толико уверена у јачину свог производа да је спремна да купцима врати новац уколико нађу јачу, ароматичнију и природнију кафу на тржишту.

Више од 12.000 лајкова на Фејсбуку показује да је свакако привукла пажњу. Окачена су и „сведочанства" типа: „Ова кафа би морала бити незаконита... Хвала!".

Цена једног паковања од 450 грама ове „смртоносне" кафе је 19,9 долара.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво