Читај ми!

Продата Фредијева кућа страве!

Стравична кућа у стравичној Улици брестова продата је за 2,1 милион долара. Ко не зна да је била једна од главних локација у филму у којем је Фреди Кругер свима утеривао страх у кости, не би је никада препознао.

Кућа у Лос Анђелесу, позната „по ноћним морама", продата је за озбиљну суму – 2,1 милион долара.

Реч је о препознатљивом здању из филмског хита из осамдесетих година Страва у Улици брестова.

Наравно, комплетно реновирање јој је дало сасвим нови изглед. „Ни трага" Фредију Кругеру!

Ипак, остала су препознатљива крваво црвена врата.

Претходној власници Енџи Хил није сметала њена „стравична" историја када ју је куповала 2008. године за 1,15 милиона долара.

Годину дана је провела у „оживљавању" куће.

Енџи истиче да је у оно време заиста изгледала као лош сан. „Била је то једина кућа у улици која је изгледала катастрофално. Базен је био црн, као да га нико није пипао 10 година."

Успела је да тих 250 квадрата претвори у дом из снова. Не само што је потпуно променила распоред зидова у кући и сваку даску, већ је успела да споји модерно и традиционално.

Садашњи власник, који није познат медијима, данас има три спаваће собе, три купатила, базен и гостинску кућу са купатилом и спаваћом собом.

Енџи је за кућу добила пуну цену коју је тражила. Уговор је потписан након само седам дана откако је оглашена.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
32° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије