Читај ми!

Обожавају ветар у својим пертлама!

Свет још није престао да прича о њиховим паметним наочарима, а „Гугл“ је већ направио ново изненађење из категорије „носива технологија“ – причљиве патике!

Ове спортске патике дизајниране су да вас држе активним пружајући вам информације о покретима које правите, и што је важније, све време вас гласно кураже!

„Причљива" спортска обућа, настала у „Гуглу, повезана је са Андроидом преко малог компјутера који је накачен на њу, а такође поседује и мали звучник, брзиномер, жироскоп и сензор притиска.

Уз помоћ свега овога обезбеђује носиоцу детаљне информације о физичкој активности.

Могућности „вашег новог саиграча" демонстриране су недавно на фестивалу "South by Southwest" у Остину, у Тексасу.

Занимљиво је што се кориснику када је неактиван, патике обрате „бираним" речима, попут: „Ово је супер досадно" или „Да је стајање спорт, ти би био светски шампион".

Али, када сте у покрету, синтетизовани глас вас хвали: „Обожавам ветар у својим пертлама". То се најчешће дешава када трчите.

А када играте кошарку или скачете унаоколо, „забринуће" се за вас: „Зови ватрогасце, јер гориш".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара