Читај ми!

Ћурка која мисли да је пас!

Џери и Дон Воткинс удомили су напуштену ћурку и наденули јој име Брусница. Нису ни сањали да ће се ова птица сјајно здружити са њиховим љубимцима лабрадорима, а камоли да ће се наметнути као вођа чопора!

Брусница је име ћурке коју су власници спасили са божићне трпезе и која је након тога умислила да је пас.

Ова ћурка воли да иде у шетњу, спава са псима, а чак и „лаје".

Џери и Дон Воткинс усвојили су птицу након што су је нашли на паркингу и нашли су се у чуду јер се ћурка одмах здружила са њиховим љубимцима, лабрадорима Тилом и Виџеоном.

Ћурка је брзо почела да показује „псеће склоности" и иако су лабрадори заправо ловачки пси, Брусница им се наметнула као вођа чопора.

„Често кљуцне мало хране и из њихове чиније, али ниједном од њих није пало на памет да је грицне", нагласио је Џери Воткинс.

Власници су зато и за Брусницу набавили чинију за храну, а повремено јој дају и псеће крекере како их не би крала од лабрадора.

„Једина ствар коју не ради као пси је то што не хвата ствари које јој се баце. Само их подигне и поједе", објашњавају власници.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се