Читај ми!

Бежите, зомби шета Ријеком!

На улазу у ријечко градско гробље „Козала“, неколико недеља био је постављен необични знак на којем зомби трчи за женом и девојчицом. Реакције Ријечана су различите, већину је овај гест насмејао, неки су били у неверици и згрожени, па улицу сада зову „Шеталиште зомбија“.

Необични саобраћајни знак на којем зомби трчи за женом и девојчицом, прошлих неколико недеља био је постављен на улазу у ријечко градско гробље „Козала", али је пре два дана склоњен, мистериозно као што је и постављен.

Нико не зна како се знак нашао ту, као ни ко га је уклонио. Сви који су имали прилику да прођу улицом Петра Кобека поред споредног улаза у гробље, били су шокирани упозорењем.

Остаје мистерија да ли је аутор желео да сугерише Ријечанима да избегавају подручје око гробља и да се чувају зомбија, или да забрани зомбијима да плаше мајке и децу.

Реакције Ријечана су различите. Већину је овај гест насмејао, а неки су били у неверици и згрожени.

Било како било, улицу Петра Кобака масовно су почели да зову „Шеталиште зомбија", пише 24sata.hr.

„Тај знак сигурно нису поставили наши радници. Верујем да се неко нашалио", рекао је Никола Модрић из „Ријеке промет", фирме која је задужена за постављење сигнализације.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије