Читај ми!

Обама и Ромни, близанци из Кеније!

Географска повезаност и тренутак проглашења резултата избора у САД били су пресудни да близанци из Кеније добију имена Барак Обама и Мит Ромни.

Барак Обама и Мит Ромни су близанци, који су се родили у среду ујутро у Кенији, када су објављени резултати председничких избора у САД на којима је досадашњи председник Обама добио нови мандат.

Наиме, двадесетогодишња Кенијка Милисент Овуор породила се у болници недалеко од села Когело, одакле је пореклом отац америчког председника и то у тренутку када су мештани прослављали вест о новом мандату Барака Обаме, пренео је данас Би-Би-Си.

Мајка је локалним медијима рекла да је назвала синове по победнику и пораженом на изборима у Америци како би се сећали дана када су у САД одржани избори.

Она је у породилишту позирала фотографима држећи у наручју прворођеног Барака и млађег Мита, огрнуте у бели и тамноплави огртач.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије