Читај ми!

Даље нећеш моћи!

„Паклени план“ кријумчара из Мексика нису осујетили агенти америчке граничне патроле, већ сама ограда – нису добро испројектовали рампу.

Ни ова специјално прављена рампа није помогла – банда кријумчара морала је да остави своје возило на огради високој 4,26 метара која раздваја Мексико од Сједињених Америчких Држава. Али не и товар!

Теренац марке „џип" (Jeep) је затекла америчка гранична патрола на секцији зида која се простире преко пустињских делова Аризоне и Калифорније, тачније између Јуме и Калексика.

Како је рекао Спенсер Типетс, портпарол америчких граничара, двоје људи са мексичке стране покушавало је да ослободи заглављено теренско возило када је патрола наишла.

Кријумчари су тада трчали ка унутрашњости мексичке стране.

Џип је био празан, али агенти кажу да је вероватно пре тога био натоварен марихуаном.

Иначе, контроверзну ограду или гранични зид између Мексика и САД сачињава неколико различитих баријера подигнутих са идејом да се спречи кријумчарење дроге и илегална имиграција. Она покрива 1.046 километара од 3.141 километар дугачке границе између те две земље.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара