Читај ми!

Тужио жену јер му је родила ружно дете

Један Кинез тужио је супругу јер му је, како сматра, родила ружну ћерку и суд је донео одлуку да жена треба да му плати 120.000 долара! Испоставило се да је супруга лагала о свом изгледу, односно прећутала да се подвргла низу естетских операција како би се улепшала.

Многи имају обичај да враћају робу ако сматрају да то не одговара њиховим потребама. Но, један Кинез отишао је корак даље и „вратио" своју жену и уз то јој узео 120.000 долара у судској нагодби.

Јиан Фенг, који живи на северу Кине поднео је захтев за развод од супруге након што му је родила бебу за коју каже да је невероватно ружна, тврдећи да га је супруга намамила у брак јер је изгледала као лепотица, а заправо је ружна жена.

„Оженио сам супругу из љубави, но након што нам се родила кћер, почели су наши брачни проблеми. Беба је била изразито ружна због чега сам сумњао да ме супруга вара, да би се на крају испоставило да је била подвргнута бројним пластичним операцијама како би постала лепа", рекао је Фенг.

То је случај лажног оглашавања, јер се испоставило да је његова некад вољена супруга потрошила више од 100.000 долара на естетске операције како би у потпуности променила изглед.

Будући да Фенг није знао за то, на суду је затражио и добио одштету од 120.000 долара.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара