Читај ми!

„Дарт Мол“ будући председник Чешке?

Наредни шеф Републике Чешке могао би да буде Владимир Франц, коме је чак 90 одсто тела прекривено тетоважама. Због шара, у лицу мало подсећа на Дарта Мола из „Ратова звезда“.

Уметник и универзитетски професор, 53-годишњи Владимир Франц истетовиран је од главе до пете, што га није спречило да се кандидује ни мање ни више него за председника Републике Чешке!

Овај необични човек убеђен је да успешно може да замени тренутног шефа државе Вацлава Клауса, иако је 90 одсто његовог тела под бојом.

Можда Франц на први поглед не изгледа као неки интелектуалац, али он је свестрани уметник, професор на престижном универзитету, талентовани сликар, оперски композитор и, осим тога, докторирао је права.

Аналитичари предвиђају да ће освојити више од десет одсто гласова.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво