Читај ми!

Продала невиност за 780.000 долара

Људи су згрожени њеним потезом, али 20-годишња Катарина Миљорини се не обазире – она је своју невиност на аукцији продала једном Јапанцу, не сматра да је „гора од проституке“ и на све то гледа као на посао и прилику да путује.

Бразилска студенткиња Катарина Миљорини продала је своју невиност за 780.000 долара! Делимично и у добротворне сврхе.

На онлајн аукцији, закљученој јутрос, највишу понуду дао је мушкарац из Јапана, који се представио као Натсу.

„За длаку" је победио најљуће ривале „у бици за невиност": Џека Милера и Џека Рајта из САД и индијског богаташа Рудру Чатерџија, пише Дејли мејл.

Иначе, борило се укупно 16 понуђача.

Иако је њена продаја невиности последњих недеља пунила ступце у новинама и изазвала негативне коментаре и згражавање многих, 20-годишња Катарина успела је да оствари оно што је зацртала.

Неки су сматрали да је њен потез гори од проституције.

Последњег дана аукције, у среду, понуде су са 150.000 долара скочиле на 620.000, а онда је Јапанац понудио 780.000 и нико му се више није супротставио.

Млада студенткиња физичке културе дозволила је да њен пројекат прати тим аустралијских филмаџија који ради на пројекту "Virgins Wanted", што је, такође, изазвало контроверзе.

Редитељ Џастин Сисели ће највероватније снимити њене емоције пре и после чина раздевичења.

Коришћење сексуалних играчака није дозвољено, а кондом је обавезан.

У документарцу ће се наћи и Алекс Степанов који је своју невиност на исти начин продао за само 3.000 долара жени из Бразила, званој Нене Би.

Иначе, Катарина жели да помогне у прикупљању 155.000 долара за невладину организацију која гради модерне куће у држави Санта Катарина на југу Бразила, како би помогла сиромашнима да пронађу дом.

Организатор аукције не верује у то.

Миљоринијева не сматра себе проститутком и верује у праву љубав, али и како је ово прилика да направи нешто позитивно за људе.

„Ово сматрам послом. Добила сам прилику да путујем, да будем део документарног филма и још да добијем и бонус. Уколико ово урадим само једном у животу, онда нисам проститутка. Цела аукција је само посао. Ја сам романтична девојка и верујем у љубав. Ово ће значити много за место из којег долазим, сматра Катарина.

Број коментара 37

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво