Читај ми!

Vučić: Srbija će se prema sankcijama rukovodstvu RS odnositi kao da ne postoje; Dodik: Odnos Srbije pokazuje da nismo sami

Srbija smatra da su sakcije prema rukovodstvu Republike Srpske neprimerene i odnosiće se prema sankcionisanim osobama kao da sankcije ne postoje, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle serije sastanaka rukovodstva Srbije i Republike Srpske u Banjaluci. Odnos Srbije prema Republici Srpskoj pokazuje da nismo sami i napušteni, rekao je predsednik RS Milorad Dodik.

Centralna ceremonija obeležavanja Dana sećanja na sve Srbe stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja" prvi put se održava u Republici Srpskoj u 19 sati u Prijedoru.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik položili su vence na spomen-obeležje na Petrovačkoj cesti, mestu stradanja Srba iz izbegličke kolone.

U Banjaluci je održana zajednička sednica Vlada Republike Srpske i Srbije. Zasedao je i Savet za saradnju koji čine svi članovi vlada, predsednici skupština i predsednici repbulika.

Potpisan je Memorandum o saradnji na realizaciji projekta izgradnje dva memorijalna centra posvećena Jasenovačkim žrtvama Gradina i Beograd.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије