Читај ми!

Đukanović: Nebojša Stefanović podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora SNS-a

Nebojša Stefanović je podneo ostavku na mesto predsednika odbora Srpske napredne stranke u Beogradu, rekao je član Glavnog odbora i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović.

"Predsednik stranke je dobio ostavku Nebojše Stefanovića. Ostavka će, pretpostavljam, biti uvažena (na današnjoj sednici Glavnog odbora). Stefanović je podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora u Beogradu. To je pobeda demokratije u stranci, kod nas je uvek demokratija na delu, svako može da kaže šta misli", rekao je Đukanović za TV Prva.

Upitan da odgovori da li će Stefanović ostati član vlade, s obzirom na to da je ministar odbrane, Đukanović je rekao da je još rano o tome pričati.

"Prvo da vidimo da li će se usvojiti ostavka. Možda neko kaže: 'Nebojša, mnogo si dobro radio, ostani'. Međutim, ne verujem da će se to desiti", dodao je Đukanović.

Na pitanje šta je najveća greška Stefanovića, Đukanović je naveo da je ministar upravljao veoma važnim sistemom kao što je MUP, i istovremeno bio koordinator službi bezbednosti, a da se za to vreme dogodilo prisluškivanje predsednika države.

Jedan broj odbora SNS izjasnio se ranije za smenu Nebojše Stefanovića sa svih funkcija u državi i stranci, dok se u medijima navodi da su neki odbori izrazili nezadovoljstvo i radom ministara Zlatibora Lončara i Marije Obradović.

U Beogradu je održana sednica Predsedništva Srpske napredne stranke, a potom je počela sednica Glavnog odbora stranke, na koju je stigao i Stefanović.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво