Читај ми!

Општински одбори СНС Раковица и Врачар траже смену Небојше Стефановића

Општински одбори СНС Раковица и Врачар, након одржаних састанака, једногласно су изгласали предлог за смену председника Градског одбора Небојше Стефановића и комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

У саопштењу одбора СНС Раковица наводи се да је, након што су сви раковички месни одбори одржали састанке на којима је консултовано целокупно чланство, једногласно подржан став да је неопходна смена председника Градског одбора СНС Београд.

"Општински одбор дели оцену чланства да председник Градског одбора СНС Београд Небојша Стефановић већ дуже време не обавља добро своју страначку функцију и да је услед бројних афера, а пре свега афере прислушкивања угрожена безбедности председника Александра Вучића и чланова његове породице", истиче се у саопштењу.

Наглашавају да је "Општински одбор СНС Раковица дубоко разочаран и лошим радом Небојше Стефановића на месту председника Градског одбора СНС Београд".

"Стефановићу између осталог чланство замера запостављање рада на терену, изостављање разговора са чланством, лошу комуникацију са грађанима и неиспуњавање датих обећања", наводи се у саопштењу.

Општински одбор СНС Раковица сматра да у нови изборни циклус Српска напредна странка у Београду мора да уђе са новим људима који ће, истичу, бити много више посвећени раду на терену, комуникацији са чланством, али пре свега раду са грађанима.

"Људи који су се одродили од странке и од грађана више не могу водити нашу странку у нове победе. Због свега наведеног, Општински одбор СНС Раковица покренуо је, у складу са Статутом странке, смену Небојше Стефановића са места председника Градског одбора СНС Београд као и целокупног руководства Градског одбора", закључује се у саопштењу.

СНС Врачар: Подршка Вучићу, смена Стефановића са свих функција

Општински одбор Врачар Српске напредне странке на данашњој седници једногласно је донео одлуку да затражи смену Небојше Стефановића са свих државних функција и са места председника Градског одбора, као и смену комплетног руководства Градског одбора СНС Београд.

Након састанака свих месних одбора који су одржани претходних дана највеће незадовољство и критике чланства односиле су се на рад председника Градског одбора и доскорашњег министра унутрашњих послова, а садашњег министра одбране Небојше Стефановића и његових сарадника, пре свега због афере прислушкивања председника Србије Александра Вучића и угрожавања његове личне безбедности, наводи се у саопштењу општинског одбора СНС Врачар.

Чланови тог општинског одбора захтевају да се до краја испита ко је прислушкивао Вучића и његову породицу и због чега тадашњи министар полиције Небојша Стефановић није реаговао и заштитио председника Србије и његову породицу.

На састанку је затражена не само смена са свих функција него и искључивање из чланства Стефановића и свих његових сарадника који су одговорни за угрожавање безбедности Вучића и његове породице.

Истакнуто је да Вучић никако не сме да се помера са места председника странке и да једино он може да буде кандидат СНС за председника Србије на предстојећим изборима.

Такође, на састанку је истакнута апсолутна подршка и председнику Вучићу и његовој породици.

Наглашено је да је посебна подршка пружена председниковом оцу Анђелку, брату Андреју и сину Данилу који су, како се додаје, ''били изложени срамним и бруталним нападима од стране криминалаца, тајкуна и њихових медија''.

''Затражено је од надлежних органа да се посебно обрати пажња на безбедност породице Вучић и председника Србије, који је јавно објавио жесток рат мафији и поручио да неће дозволити да криминалци раде шта хоће у нашој држави, да покушају да дођу на власт и да управљају Србијом, него да сви криминалци треба да буду брзо похапшени и процесуирани ма где год се налазили и крили", додаје се у саопштењу.

 

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво