Vučić i Brnabićeva sa zdravstvenim radnicima o koronavirusu

Predsednik Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se sa predstavnicima svih zdravstvenih i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa, kako bi se razmotrilo uvođenje novih mera, a nakon što je u zemlji potvrđeno 12 slučajeva zaraze.

Sastanku, u zgradi Predsedništva, prisustvovali su ministar zdravlja Zlatibor Lončar, ministar prosvete Mladen Šarčević, ministar turizma Rasim Ljajić, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović, ministar privrede Goran Knežević, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković i predsednik PKS Marko Čadež.

Na sastanku su bili i direktorka RFZO Sanja Radojevič Škodrić, načelnik Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje epidemiolog Predrag Kon, dečji pulmolog i alergolog u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova Branislav Nestorović, bivši direktor Instituta za javno zdravlje Niš Branislav Tiodorović.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici Vojske Srbije.

Nakon sastanka, predviđene su izjave za medije.

U Srbiji je potvrđeno 12 slučajeva obolelih od koronavirusa, a do danas u 8 sati u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je ukupno 130 osoba koje su ispunjavale kriterijume definicije slucaja.

петак, 08. децембар 2023.
3° C

Коментари

Одличан текст
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Re: Deca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Cuvar kuca
Чуваркућа – Моћна биљка за дуг и здрав живот
Tekst poruke i pouke
Контролиши се мало! Имаш само два, чувај их брижљиво
Postovani
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара