Читај ми!

GO SPS: Podrška Dačiću i spremnost za nastavak saradnje sa SNS-om

Na sastanku rukovodstva Socijalističke partije Srbije data je puna podrška predsedniku stranke Ivici Dačiću i izražena spremnost za nastavak saradnje na svim nivoima sa Srpskom naprednom strankom, saopštila je Informativna služba Glavnog odbora SPS-a.

"Istaknuto je, kao i u velikom broju dopisa gradskih i opštinskih odbora iz svih delova Srbije, da je za budućnost SPS ključno jedinstvo u partiji na čelu sa predsednikom Ivicom Dačićem", dodaje se u saopštenju.

Kako se najavljuje, u januaru, nakon završetka izbornog procesa, biće održana sednica Glavnog odbora u cilju temeljne analize rezultata, dalje reforme i kadrovskog jačanja Socijalističke partije Srbije.

"Prioritet je završetak izbornog procesa i konstituisanje organa na svim nivoima. U skladu sa već ranije donetim odlukama, Socijalistička partija Srbije sa svojim koalicionom partnerima Jedinstvenom Srbijom i Zelenima Srbije, spremna je za nastavak saradnje na svim nivoima sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom", ističe se u saopštenju.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво