Читај ми!

SRS: Naprednjaci pretukli radikale

Aktivisti i funkcioneri SNS-a sinoć brutalno pretukli aktiviste SRS-a koji su lepili plakate na dozvoljenim mestima u Zemunu, rekao kandidat SRS-a za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović.

Kandidat Srpske radikalne stranke za gradonačelnika Beograda Nemanja Šarović optužio je  aktiviste i funkcionere Srpske napredne stranke da su u Zemunu pretukli aktiviste radikala.

"Aktivisti i funkcioneri SNS sinoć su oko 22 časa napali i brutalno pretukli aktiviste SRS koji su lepili plakate na dozvoljenim mestima. Napad se desio u Zemunu, na uglu ulica Vrtlarske i Ivićeve", rekao je Šarović.

Prema njegovim rečima, radikale je šipkama napalo dvadesetak ljudi koji su izašli iz dva "audija", jednog "be-em-vea" i jednog "mercedesa". 

Dodao je da je napadnut i teško povređen Vasilije Vidović, srčani bolesnik, koji je nakon napada prebačen i zadržan na lečenju na KBC "Bežanijska kosa", kao i student Danijel Petrović i Slaviša Radić.

"Ovde nije reč o tome da se ne zna ko je počinio napad, jer imamo desetak svedoka. Napadači su aktivisti i funkcioneri SNS, među kojima je i Dejan Vujisić, član opštinskog Veća u Opštini Zemun i funkcioner SNS", izjavio je Šarović.

Prema njegovim rečima, napadnuti aktivisti SRS odmah su pozvali policiju, koja je načinila zapisnik. 

Srpska radikalna stranka ističe da se nikada nije služila nasiljem u političkoj borbi i poziva državne organe da reaguju bez odlaganja, navodi se u saopštenju SRS-a.

уторак, 21. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара