Читај ми!

Sudar autobusa i kamiona kod Obrenovca - jedna osoba poginula, 20 povređeno; Dačić: Priveden vozač kamiona

U sudaru autobusa i kamiona u mestu Stubline kod Obrenovca poginula je jedna osoba, dok ih je 16 povređeno i prevezeno u Urgentni centar i KBC Bežanijska kosa, a još četiri osobe zbrinute su u Domu zdravlja u Obrenovcu. Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je vozač kamiona priveden nakon što je pobegao sa lica mesta.

Sudarili su se kamion i autobus na liniji 860 T, u Stublinama kod Obrenovca. Poginuo je vozač autobusa, auto-prevoznika "Strela", a 20 povređenih putnika su prevezeni u Urgentni centar, KBC Bežanijska kosa i Dom zdravlja u Obrenovcu.  

Četvoro povređenih, nakon pregleda u Domu zdravlja u Obrenovcu pušteno je na kućno lečenje. 

Vozač kamiona koji je izazvao saobraćajnu nesreću kod Obrenovca, priveden je brzom intervencijim policije nakon što je pobegao sa lica mesta.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je prema prvim izveštajima Saobraćajne policije vozač kamiona, koji je udario u autobus, odgovoran za nesreću.

Uviđaj je trajao skoro tri sata, koliko je bio obustavljen saobraćaj u oba smera na tom delu puta.

Sumnja se, da se vozač šlepera uključivao sa sporednog puta. Na tom delu postoji znak "stop".

Skoro 30 minuta kamioni i mehanizacija pokušavali su da razdvoje šleper i autobus. To je put između Obrenovca i Uba, a meštani kažu da se na tom mestu često dešavaju saobraćajne nezgode.

Na teren je izašao i državni javni tužilac. Više javno tužilaštvo u Beogradu preuzeće istragu od osnovnog javnog tužilaštva u Obrenovcu s obzirom na to da je u pitanju krivično delo sa smrtnim posledicama.

четвртак, 24. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи