Ugašen požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 – na terenu bilo više od 70 vatrogasaca i tri helikoptera

Nakon četiri sata borbe sa vatrenom stihijom, vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70, a potom i da ugase vatru. Na teren je upućeno 76 vatrogasca sa 25 vozila, kao i tri helikoptera MUP-a. Povređenih nema. Načelnik Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić rekao je da je najverovatniji uzrok detonacija koje su se čule eksplozija plinskih boca iz restorana brze hrane koji se tu nalazi.

Угашен пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70 – на терену било више од 70 ватрогасаца и три хеликоптера Угашен пожар у Кинеском тржном центру у Блоку 70 – на терену било више од 70 ватрогасаца и три хеликоптера

U Ministarstvu unutrašnjih poslova kažu da je dojava za požar u Kineskom tržnom cenru u Jurija Gagarina dobijena u 6.57.

Na teren je najpre upućeno 46 vatrogasaca-spasilaca sa 13 vozila iz vatrogasnih stanica Novi Beograd, Zemun, Košutnjak, Voždovac i Zvezdara. Kasnije su upućene dodatne ekipe, kao i tri helikoptera MUP-a.

U požaru 2021. godine izgoreo je najveći deo tržnog centra u Bloku 70, a ispred samog centra postavljeni su privremeni kontejneri. Predviđeno je da 80 odsto zakupaca svoje radnje preseli preko puta Bloka 72, gde se gradi novi kineski tržni centar i ugovori za zakup su već potpisani.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара