Читај ми!

...IZ ČASA U ČAS...

Akcija policije u centralnoj Srbiji, uhapšeni kosovski specijalci

Pripadnici specijalnih jedinica srpske policije uhapsili su na teritoriji centralne Srbije trojicu do zuba naoružanih kosovskih specijalaca. Sva trojica bila su naoružana automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa dži-pi-es uređajima, mapama i drugom opremom.

U administrativnom pojasu prema AP KiM, daleko u dubini teritorije centralne Srbije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Antiterorističke grupe posebne jedinice policije, locirala je i uhapsila tri pripadnika tzv. kosovske policije R. Z., B. S. i M. Š.

Sva trojica bili su naoružani automatskim oružjem i u punoj ratnoj opremi sa GPS uređajima, mapama i drugom opremom.

Brzom i efikasnom akcijom srpske policije, uspešno je sprečen pokušaj tzv kosovske policije da upadom na teritoriju centralne Srbije izvrše akciju koja po svim parametrima predstavlja teroristički akt u cilju dodatne destabilizacije i eskalacije sukoba, uperen protiv Republike Srbije.

Policija će u saradnji sa nadležnim tužilaštvom nastaviti dalji rad.

O ovoj akciji hitno je obavešten šef države Aleksandar Vučić, koji je bio u ruskoj ambasadi, gde je prisustvovao prijemu povodom obeležavanja Dana Rusije i po dobijanju informacije se zaputio u zgradu Predsedništva. 

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије