Читај ми!

Od srede još 16 proizvoda u prodaji po nižim cenama

Šesnaest novih kategorija proizvoda, u okviru akcije “Bolja cena – cena za narod“, od srede će se naći na rafovima u prodavnicama širom Srbije. U akciji, koja će trajati do kraja decembra, biće ukupno 36 proizvoda koji će se prodavati po nižim cenama.

Akcija “Bolja cena – cena za narod“ biće proširena za još 16 novih kategorija proizvoda i to: brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

Akcija će trajati od srede 20. septembra do 31. decembra, a proizvodi koji su deo akcije u prodavnicama će biti jasno označeni znakom “Bolja cena“ kako bi potrošačima bilo lakše da ih nađu na polici i kupe, saopštilo je Ministarstvo trgovine.

“Izuzetno sam zadovoljan odzivom trgovaca i proizvođača, vidljivošću akcije i njenim efektima. ‘Bolja cena‘ je zajednička akcija i inicijativa države i maloprodavaca, i njen osnovni cilj je da zaštitimo standard građana i pomognemo im da za svoj teško stečen novac mogu da kupe što više proizvoda“, rekao je ministar Tomislav Momirović.

Napominje da proizvoda iz ove akcije ima dovoljno, te da je akcija aktivna u više od 2.500 prodavnica na celoj teritoriji Srbije. Dodaje da će se potencijalna preprodaja proizvoda oštro sankcionisati.

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je da Vlada Srbije konstantno radi na poboljšanju životnog standarda građana, i da brojnim merama nastoji da poboljša njihov kvalitet života. U tom kontekstu pomenuo je povećanja plata i penzija, kao i ovu akciju.

On je naglasio da se inflacija od aprila nalazi na silaznoj putanji, i da smo uspeli uspešno da je savladamo, te da očekujemo da ona do kraja godine iznosi oko osam odsto.

U okviru akcije “Bolja cena – cena za narod“, koja je počela 13. septembra i koja će trajati sve do 31. decembra 2023. na konstantnom režimu “akcije“ nalazi se sledećih 36 kategorija:

mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, bezalkoholni napici, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečje pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet-papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova, deterdžent za pranje veša, brašno TIP 500 i TIP 400, suncokretovo ulje, kiselo mleko, margarin, sirni namaz, crni luk, pasulj, kupus, pašteta, viršle, smrznuti grašak, džem, keks, pasta za zube i sapun.

петак, 19. јул 2024.
33° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару