Vulin: Žandarmerija spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu

Na četvrtom takmičenju "Žandarmerijski višeboj 2021" na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda te jedinice, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije. Resorni ministar Aleksandar Vulin je istakao da je ta jedinica jedna od najelitnijih MUP-a, spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu, baš kao što je spremna i da u svakom trenutku zaštiti državu i njene građane.

Obraćajući se pripadnicima Žandarmerije koji su tokom sedam radnih tačaka pokazali visok nivo obučenosti i spremnosti na takmičenju "Žandarmerijski višeboj 2021", Aleksandar Vulin je istakao da je ta jedinica jedna od najelitnijih Ministarstva unutrašnjih poslova spremna da odgovori svakom zadatku i izazovu, baš kao što je spremna i da u svakom trenutku zaštiti državu i njene građane.

"Tokom nadmetanja pokazali ste visok nivo sposobnosti, spremnosti i obučenosti, ali ste isto tako pokazali i visok nivo profesionalizma i patriotizma koji su garancija da će svaki izazov biti savladan, a životi i imovina građana biti sačuvani", naglasio je Vulin.

Dodao je i da od njih u narednom periodu očekuje još veću posvećenost i odgovornost.

"I danas ste pokazali da ste sposobni i spremni da izvršite svako naređenje državnog rukovodstva i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića. Predsednik Aleksandar Vučić ceni trud i rad svakog od vas, pružajući ogromnu podršku, a ona se ogleda i kroz obezbeđivanje boljih uslova za rad, kroz brojna ulaganja u opremu i oruđe, ali i konstantno povećanje plata", naglasio je Vulin.

Poručio im je i da neprestano vežbaju,  da uče, rade, usvajaju nova znanja i veštine, jer samo na taj način mogu uspešno da savladaju sve prepreke i odgovore svim bezbednosnim izazovima koji su, kako je rekao, pred nama.

U višeboju na Goču je učestvovalo devet ekipa iz svakog odreda Žandarmerije, kao i ekipa Ronilačke jedinice Žandarmerije.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво