Snimci iz Crne Trave, automobili se jedva naziru u snegu

Posle snežnog nevremena, stanje se u zapadnim i južnim delovima zemlje polako normalizuje. Vanredna situacija je i dalje u Crnoj Travi, Sjenici i delovima opština Požega i Arilje. Iz opštine Crna Trava jutros stižu neverovatni snimci.

Gledalac reporter iz Mlačišta Dragan Ilić poslao nam je jutros ove video-snimke, na kojima se vidi sneg visok više od metra.

Prema rečima Dragana Ilića, do pojasa se propada u sneg, a automobili se jedva vide.

Brojni lokalni putevi širom zemlje još su neprohodni posle snežnog nevremena u četvrtak, a čišćenje otežavaju visoki smetovi.

Situacija u Crnoj Travi je danas nešto bolja jer je vetar prestao da duva, ali je i dalje na snazi vanredna situacija.

Predsednik opštine Crna Trava Slvoljub Blagojević kaže za RTS da je na terenu šest mašina, koje imaju dosta problema zbog visokih smetova.

Blagojević očekuje da se u toku naredne nedelje, do četvrtka, ukine vanredna situacija.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво