Читај ми!

Petrović nije uspeo da napravi iznenađenje, Milman u drugom kolu

Australijanac Džon Milman savladao je našeg Danila Petrovića sa 2:0 po setovima 7:5, 6:4 i plasirao se u drugo kolo Srbija opena.

Mladi Petrović je pružio snažan otpor favorizovan Milmanu. U oba seta je uspeo da napravi po brejk. U nastavku nije uspevao da iskoristi svoje šanse. Iskusniji protivnik je svoje iskoristio i stigao do zaslužene pobede i plasmana u drugo kolo.

Danilo Petrović je bez preteranog respekta prema protivniku ušao u duel. Iako je Milman, kao sedmi nosilac, važio za favorita mladi Petrović je posle velike borbe prvi došao do brejka već na drugi servis protivnika.

Oba tenisera su se mučila sa prvim servisom pa se naš teniser često susretao sa brejk loptama na svoj servis. U šestom gemu Australijanac je uspeo da iskoristi svoju šestu brejk priliku i izjednači rezultat u setu.

Potom su oba tenisera bila sigurna na svoje servise sve do rezultata 5:5. Prvo Petrović nije iskoristio svoju šansu na servis protivnika. Kazna je stigla već u narednm gemu. Milman pravi brejk i stavlja tačku na prvi set - 7:5.

Na početku drugo seta prvo je Milman osvoji dva vezana gema, da bi Petrović uzvratio istom merom - 2:2.

Usledila je velika borba, naš teniser se na svaki svoj servis susretao sa brejk loptama ali jeuspeva da se izvuče. Ipak u desetom gemu Milman osvaja dve vezane prejk i meč lpte, koristi prvu za 6:4 u drugm setu.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво