Читај ми!

Partizan dočekuje Albu za krupan korak ka plej-ofu

Košarkaši Partizana večeras od 21 sat u "Štark areni" dočekuju Albu iz Berlina u utakmici 26. kola Evrolige. Tok meča iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.

Nakon završetka kvalifikacija za Svetsko prcenstvo na programu je novo, 26. kolo Evrolige u kom Partizan od 21.00 dočekuje Albu.

Ekipa Željka Obradovića je nakon četiri vezane pobede u neizvesnoj završnici izgubila od ekipe Fenerbahčea 97:94.

Partizan je trenutno na šestom mestu u elitnom takmičenju sa skorom 13-12 i pobeda bi značila veliki korak prema plej-ofu, ali ne i sigurnu eliminacionu fazu.

Trener Željko Obradović izjavio je da očekuje potpuno drugačiju utakmicu od one u prvom kolu u Berlinu, gde je Alba ubedljivo pobedila 100:84.

Alba je sezonu počela odlično, vezali su tri pobede, da bi posle toga upisali 13 uzastopnih poraza.  

"Prva utakmica Evrolige je bila baš protiv Albe i još nam je u sećanju koliko smo slabo odigrali, pre svega u odbrani. Osim same važnosti utakmice to bi trebalo da bude dodatni motiv za nas. Da pokažemo da je to bilo loš dan i da sigurno možemo mnogo bolje protiv njih. Odigrali su izvanredno u poslednjem kolu Evrolige. Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, moramo da razmišljamo da imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju", izjavio je Obradović za klupski sajt.

Pobeda bi Partizan približila završnici regularnog dela sezone u top osam, dok se Alba bori da sezonu ne završi na poslednjoj poziciji.

Tok meča koji počinje u 21.00 iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се